Velden zijn niet correct ingevuld
Over ons

Vakkundige smederij in Meppel

Bij onze vakkundige smederij in Meppel hebt u altijd met één aanspreekpunt te maken. Dit is mede omdat wij een klein bedrijf zijn en omdat wij geloven in een persoonlijke werkwijze. U weet precies met wie u te maken hebt en u bent bij ons een individu met specifieke wensen waar wij onze uiterste best voor doen.

Betrokken en persoonlijk

U bent verzekerd van betrokken contact, hoogstaande kwaliteit en creatief inlevingsvermogen. Vrijwel elke dag in de week kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een opdracht. U kunt daarbij persoonlijk een kijkje nemen in onze uitgebreide werkplaats om te zien hoe wij werken.

Werkwijze

Het is ons uitgangspunt om vanuit de wens van de opdrachtgever met creatieve en esthetische oplossingen te komen. Door onze grote ervaring en vakkundige kennis kunnen wij voor ieder huis het passende ontwerp realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kom sfeer proeven op ons showterrein

Veel beschikbare modellen staan op ons showterrein uitgestald, zodat u een helder overzicht krijgt van onze capaciteiten als smederij. U kunt voor een kleine visuele impressie ook alvast een kijkje nemen in ons album op deze website. Laat u verrassen en inspireren door de verscheidenheid aan hekwerk van Smederij Mulder. Neemt u gerust contact met ons op als u meer wilt weten.