Velden zijn niet correct ingevuld
Overig smeedwerk

Overig smeedwerk

Bij Smederij Mulder kunt u terecht voor alles op het gebied van ijzer. Wat laten u graag onze voornaamste werkzaamheden en producten zien, maar de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos.

Hierbij kunt u denken aan de meest uiteenlopende artikelen. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook wel eens houders voor wc-rollen gemaakt, een handremslot voor een auto, ijzeren boekenplanken met sierkrul, een balansprikker voor in de tuin, aangepast op het beroep van de klant (met aan de ene kant een verfpot en de andere kant een verfrolhouder). Zo ziet u maar, niets is ons te gek!

Brievenbussen van ijzer

Bobi brievenbusWij zijn dealer van Bobi brievenbussen,  maar wij leveren ook klassieke brievenbussen.


Verlichting

VerlichtingWij zijn dealer van diverse leveranciers van buitenverlichting van klassiek tot modern. In onze werkplaats en op ons showterrein hebben we veel modellen als voorbeeld.


Slagbomen en afzetpalen

SlagbomenWij leveren diverse soorten slagbomen en afzetpalen voor uw bedrijfsterrein.


Onderdelen voor hekwerk

Hekwerk onderdelenBij ons kunt u ook terecht voor onderdelen voor hekwerk, zoals  punten, scharnierwerk, onderstellen voor schuifpoorten, etc.  Veel is op voorraad en anders snel leverbaar.


Onderdelen voor openhaard

Onderdelen voor de open haardStookrooster, aslade en vonkenvangerscherm zijn voorbeelden van wat wij op maat maken voor de open haard.